web analytics

Golden Bay

Idag har vi varit på Golden Bay, en fin sandstrand som ligger på nordvästra delen av Malta. Vi tog oss dit med buss och det kostade oss bara 44 kr totalt dit och hem. En bussresa på ca 40 minuter enkel väg kostar alltå 11 kr, lite skillnad mot SL:s priser..

Himlen var blå, sanden vit och vattnet klart. Solen lyste överallt, inte ett moln. Tore drömde sig för en kort stund bort i surfarnas värld. Det var lite vågigt så han försökte hela tiden titta ut vilka vågor man kunnde surfa på, viket inte var så många eftersom vågorna var små och bröts rätt nära stranden (vid grunt vatten).

Vi kom dit runt 10 och då hade det inte hunnit komma så många.

Stranden.

Vattenlek.

Finn en Tore.

Muffinsdax!

Hotell SAS Radisson hade bästa läge intill stranden.

Lunch vid stranden.

Många parasoller.

Påväg hem.

Det var vår soliga dag!

//Sara

Posted in Bad, Bilder, Malta, Utflykter | 3 kommentarer

3 svar till Golden Bay

 1. Martin S. skriver:

  Haha, vad ni äger! Vilket enastående liv. +1 på er vistelse på Malta och ert beslut! :)

 2. [...] Åkte vi till Golden Bay och badade [...]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv