web analytics

Halloweenklädsletning, lunch i Sliema och fika i St Julians

Idag  har jag också haft en heldag på stan. Alltid lika trevligt. Först mötte jag upp Jenny och Danielle och vi gick på jakt efter Halloweengrejer. Det gick inte så bra för vi hittade inget i butikerna i Sliema, men vi hittade lite annat..som skor, nagellack och sånt. När det började bli dax för lunch dök Johanna, Erik och Marie upp och vi satte oss på en restaurang (kommer ej ihåg vad det heter) vid Sliema strand. Jag tog en grillad baugette och den var helt okej. Inget att klaga på. Sen försvann Jenny och Danielle iväg för jobb och Erik och Johanna gick hem.

Då tog jag och Marie bussen till St Julians för att titta i en butik som vi hört skulle ha en massa Halloweengrejer, och DET hade dom. Undrar nästan om de tror att folk vill ha Halloweengrejer året runt!? Jag hittade i alla fall några djävulshorn. Efter det gick vi och satte oss på Papparazzi och åt lite glass, mycket gott och väldigt trevligt!

Johanna och Marie.

Danielle.

Jenny och Erik.

St Julians, utanför Halloweenbutiken.

Marie, på väg mot Papparazzi.

Denna goda glass delade jag och Marie på.

Nu har Tore precis stuckit iväg för att spela fotboll och jag har fått så jäkla ont i magen helt plötsligt så för mig blir det bara att ta det lugnt och vila ikväll. Titta på lite Entourage. Imorgon blir det Halloweenfest och det kan vara skönt att vara pigg och glad på den :)

Vet att några av tjejerna ska på bio och se Social Network ikväll så jag hoppas de får en trevlig filmstund! Trevlig fredagskväll till er andra!

//S

Posted in Malta, Nöje, Restauranger/Cafeér, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv