web analytics

Hamburgerrestaurang i Spinola Bay

Vi var nyss ute och åt på en hamburgerrestaurang…jag tror ni kan gissa var!? Haha.  Det var i alla fall skönt att komma ut ur lägenheten efter att ha suttit inne och jobbat/pluggat/fixat med andra grejer på nätet större delen av dagen. Vi satte oss på restaurangens balkong och åt och planerade lite inför framtiden. För den närmaste framtiden vill säga. Det är konstigt det där..det verkar som att miljöombyte även i liten grad gör att man kommer på nya ideér.

Tore med idéblocket.

Nu ska vi plocka fram lite Cola, choklad och nötter (det är ju ändå lill-lördag, right?) Och nej precis, chokladen är inte till Tore ;)

//S

Posted in Malta, Restauranger/Cafeér, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv