web analytics

Id Café med Malin

Åh idag har det varit riktigt varmt i solen. Jag och Malin lunchade på Id Café (på The Strand) och där låg solen verkligen på. Vi konstaterade att man lika gärna hade kunnat sitta där i en sommarklänning. Men så fort man går in i skuggan vill man ha jacka.

Annars har det blivit lite plugg, ett bra benpass på gymmet och en god middag med min favorit. Imorgon ska jag gräva ner mig lite mer i Fastighetsmäklarlagen!

//S

Posted in Malta, Restauranger/Cafeér, Väder | 2 kommentarer

2 svar till Id Café med Malin

 1. Tove skriver:

  Åh, det är inte alls likt mig att kommentera såhär, men jag verkligen känner att jag måste!

  Jag har suttit och kollat igenom i princip ALLA era Thailandsinlägg, det är så roligt och fint skrivet (och fina bilder) att man riktigt lyckas leva sig in i er resa! Ni har varit på så många platser där jag också har varit, bla Koh Vhang och på Malta.. jag har läst om er Bangkok resa och blivit riktigt inspirerad då jag åker dit om några veckor!

  Ville bara tacka för en jättebra blogg ni verkligen har lyckats med!! :)

 2. Sara skriver:

  Tack,tack och vad roligt! Lämnade en liten kommentar på din blogg.
  //S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv