web analytics

La Rive, Malta

Det har regnat en hel del idag igen men inte oavbrutet utan lite i omgångar. När det var dags för lunch blev det ett litet uppehåll och jag passade på att ta mig till Sliema och restaurangen La Rive där jag mötte upp Clara för en väldigt trevlig lunch. Jag åt deras goda laxpasta och den kan jag verkligen rekommendera (dock hade det varit gott med lite fler laxbitar men mmm för såsen).

Annars vill jag slå ett slag för La Rive som är en väldigt trevlig restaurang med god mat och bra service. Har du inte varit där så gå dit och prova (ligger på The Strand mot Tigne Point-hållet).

Då jag varit dålig på att ta med mig kameran och maten inte ville fastna i min mobilkamera så får det bli en google-bild.

//S

Posted in Malta, Restauranger/Cafeér | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv