web analytics

LuLu restaurant, Malta

Igår kväll bjöd Tores mor på middag ute. Eftersom Tore fyllde år fick han välja restaurang och det blev ett ställe där vi gått förbi många gånger och varit sugna på att äta. Restaurangen heter LuLu och det visade sig vara ett väldigt bra restaurangval. Supergod mat, jättebra service och ett väldigt trevligt ställe att sitta på. LuLu ligger i St Julians på en bakgata mellan Portomasotrappan och restaurangerna vid Spinola Bay.

På LuLu väljer man en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt på menyn och det betalar man 24,50€ för. De har alltså inte olika priser på maten utan de kör ett eget koncept. Bröd, vatten (och tydligen även en liten för-förrätt) ingår. Vin beställer man som på alla ställen vid sidan av.

Tore valde den godaste förrätten; svamp i vitlökssås på någon tortillaliknande tunn bröskiva (se bild). Jag valde ankbröst med blåbärskompott till huvudrätt och den var jättegod. Tore tog kött och Tores mor lamm. Till det fick vi rostad potatis och grönsaker vid sidan av. Alla var jättenöjda med sina rätter. När det var dags för efterrätt ville managern att vi skulle lita på honom och så valde han ut fyra kakor som vi fick dela på; lemontart, chokladmoussekaka, banan-toffiekaka och en kaka med kaffesmak.

Jag kan säga att jag gillar denna restaurang bäst av alla vi varit på här på Malta. Rekommenderas!

//S

Posted in Malta, Mat, Restauranger/Cafeér | 4 kommentarer

4 svar till LuLu restaurant, Malta

 1. Jenny Arnell skriver:

  Ser fantastiskt gott ut!

 2. Sara skriver:

  Jaa vi får gå dit nån kväll vi tjejer :)

 3. Angelika Andersson skriver:

  Ja, jag kan bara hålla med. Har precis kommit hem från Malta och vi har varit 2 gånger på restaurang Lulu. Det var den bästa restaurangen vi har varit på. Jättetrevlig personal, supergod mat. Jag åt lamm första kvällen och det var sååå mört. Ett riktigt kanonställe som varmt rekommenderas. Fin inomhusmiljö också med sköna soffor och bekväma stolar.
  Angelika

 4. Sara skriver:

  Angelika: Vad kul att ni också gillade LuLu. Verkligen en trevlig manager :)

  Ha en fortsatt bra vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv