web analytics

Lunch i Sliema

Det blev alltså lunch med två svenska  killar i Sliema idag. De bor här på Malta och driver ett onlineföretag ihop. Det blev en mycket trevlig lunch! Sen fick vi följa med till deras kontorshotell och se varifrån de jobbar.  Tore fick kontakt med dem genom sin blogg torefriskopp.se. Och vi hoppas vi kommer se mer av dem :)

Alla vi fyra åt samma sak. Haha nästan lite komiskt för när tre av oss beställt dricka så såg våra beställningar helt likadana ut, men sen vek den siste åt sidan och tog en annan dricka..

4 Ceasarsallader, 3 Cola och en mineralvatten

Sliema hamn.

Nu sa vi laga middag och sen ska vi på bio med Erik och Johanna.

//Sara

Posted in Malta, Mat, Restauranger/Cafeér | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv