web analytics

Lunch vid Portomaso

Hej!

Idag på förmiddagen satt jag och Tore och pluggade/jobbade. Sedan åt jag lunch med Jennyh på ett café vid Portomaso. Det var väldigt trevligt! Sedan gick vi längs havet en bit in i Sliema. Hon skulle möta upp sin pojkvän och jag gick och mötte upp Tore för ett dopp i havet. Det blåste lite så vågorna var större idag än de brukar. Dock inget surfingmaterial ;)

Jag och Jennyh lunchade på fiket till vänster.

Man ser havet nästan var man än promenerar..!

Så min dag har varit väldigt bra! Tore har jobbat största delen av dagen. Nu ska vi göra middag och sen får vi se om det blir hemmakväll eller om vi går ut och gör nåt.

//S

Posted in Bilder, Malta, Mat, Restauranger/Cafeér | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv