web analytics

Maltas godaste kaffe

En Cappuccino och en Americano. Jag tycker absolut att det godaste kaffet här på Malta kommer från Mc Donald’s. Om det är någon som inte håller med får ni väldigt gärna berätta var nånstans på ön det finns godare kaffe!?

Det syns att det är fint väder ute va?

//S

Posted in Betraktelser, Malta, Restauranger/Cafeér | 1 kommentar

Ett svar till Maltas godaste kaffe

 1. Camilla skriver:

  Ja, jag håller med. McDonalds har faktiskt gott kaffe! Har dock hittat en här på ön som har godare. Efter våra dyk står det alltid en kille och serverar kaffe och te i en sån där rullande café vagn/bil. SUPERGOTT! Och det bästa är att det kostar bara 60 cent haha ;) Sitter aldrig fel med en stor kopp varmt gott kaffe efter 50 minuter under ytan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv