web analytics

Middag på Surfside

Igår  åt vi middag med Victor och Johan på restaurang Surfside  i Sliema, vilket var mycket trevligt. Middag för mig och Tore, med tre Coca cola och en Café latte kostade 23 euro, alltså ca 220 kr. Tänkte skriva att det var prisvärt men hamburgertallrik och pizza är ju inte mycket dyrare än så i Sverige.. däremot är det svårt att sitta på en restaurang precis vid havet där det är så billigt!

Tore och hamburgertallrik med paraply. Trodde paraplyerna främst användes i drinkar eller glass men uppenbarligen kan de användas även i hamburgare. Sedan är det svårt att missa Tore som försöker gömma sig för kameran genom att blunda hårt.

Pizza med parmaskinka, parmesan och ruccola

Victor och Johan

Den första kaffen dracks igår. Kaffe latte blev det.

//S

Posted in Malta, Mat, Restauranger/Cafeér | 2 kommentarer

2 svar till Middag på Surfside

 1. Dan B. skriver:

  Specialkaffevågen verkar inte drabbat Malta ännu. Länge sedan man ett sådant skum i Sverige senast.

  //Dan

 2. Tore skriver:

  Dan, haha, nej. Malta verkar fortfarande vara härligt förskonade från det. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv