web analytics

Middag på Zeri’s

God morgon!

Vi har precis gått upp och ätit frukost. Det blev alltså inte Blue Lagoon idag, tror vi tar det imorgon istället. Det är förvisso sol ute men det blåser en hel del.

Igår var vi som sagt ute och åt middag med Jennyh och Fredrik på restaurang Zeri´s här i St Julians. Det blev tre rätters och en mycket trevlig kväll! Det slutade med att vi var de näst sista gästerna som lämnade restaurangen. Precis när vi gick ut började det ösregna och vi fick springa för att få tag i taxi. Vi klev av taxin precis utanför grindarna till innegården och bara genom att springa från taxin fram till ytterdörren (över gårdsplanen) gjorde oss DYblöta. Skulle tippa att den sträckan är ca 25 meter.

Tore utanför Zeri’s

Jag utanför Zeri’s

Förrätt; zucchini och auberginefyllda champinjoner. Jättegott!

Jag lägger inte upp någon bild på huvudrätten för bilden blev inte så bra..

Efterrätten; Ljus och vit chokladmousse

Nu ska vi iväg!

//S

Posted in Malta, Mat, Restauranger/Cafeér | 3 kommentarer

3 svar till Middag på Zeri’s

 1. Micke skriver:

  Cool idé att jobba på Malta! :) Jag har följt bloggen ett tag och även Tores entreprenörsblogg, men den direkta orsaken till att jag kommenterar just nu är att jag äntligen har kommit på vem Tore är lik. Joey Tempest. Jag tror att det är nåt med smajlet. :)

 2. farmor och farfar skriver:

  Oj,vad gott allt såg ut att vara.Synd att det är så lågt bort.Igår såg vi”här är ditt liv” på TV,Kan ni se sveska program? Hej och kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv