web analytics

Plugg- och Mintdag

Igår satte jag mig på Mint för att plugga och det gick faktiskt rätt bra. Sitter man på andra plaster än hemma får man mer gjort, helt klart. Några effektiva timmar blev det innan lunch- och fikadejter började dyka upp (vilket såklart var väldigt trevligt!). Anna, Moa och Jeanette dök upp vid halv tre ungefär så det blev en sen lunch med dem, sedan kom Malin och vi satte oss för att plugga lite igen. Strax därefter fick vi sällskap av Kajsa, en ny tjej här på ön. Sedan blev det en kvällsfika med Erika, Lisa, Maja och Louise. En väldigt bra dag med andra ord!

Moa och Anna

Jeanette och jag

Louise, Maja och Erika

Malin, jag och Lisa

Idag flyger jag till Sverige så jag tänkte komma igång med packningen nu, sedan blir det plugg och så får vi se om jag och Tore hinner ta en sista liten promenad i det fina vädret innan jag lämnar solen (för jag antar att det inte är soligt och fint i Sverige nu?) Ska bli jättekul att komma till Sverige och träffa familj och vänner!

//S

Posted in Jobb och Plugg, Malta, Restauranger/Cafeér | 2 kommentarer

2 svar till Plugg- och Mintdag

 1. Liisa skriver:

  haha inte varje dag ni får fika med en Kines x)

 2. Sara skriver:

  haha fan vad rolig du är Lisa :) En riktigt glad kines iaf!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv