web analytics

Pluggdejt med Malin

Heej!

Idag blev det en pluggdejt med MalinMint. Mysigt att sitta där och läsa en bok, prata lite emellanåt och hälsa på folk som kom och gick. Många som gillar Mint. Runt tre-tiden kom Lisa och hämtade mig för en liten shoppingtur. Vi hann inte kolla runt så länge så det blir nog en liten sväng imorgon med.

Här spenderade jag några trevliga timmar idag.

Ikväll ska Tore ut och äta middag med en vän från Sverige men jag vill stanna hemma och ha lite egentid så jag ska ha myskväll med mig själv. Tror man behöver det ibland, eller jag tycker det kan vara skönt iaf :) Tror jag ska passa på att se Sex and the city, nu var det så längesen. Eller nån som har något annat förslag?

Imorgon är det Halloweenfest och det ska bli så kul att se allas utklädnader!

//S

Posted in Jobb och Plugg, Malta, Restauranger/Cafeér | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv