web analytics

Restaurangtips, Malta: Peperoncino

Igår provade vi en ny restaurang här i St Julians som heter Peperoncino. Vi har gått förbi där många gånger och jag har tänkt att jag skulle vilja gå dit och igår gjorde vi alltså slag i saken. Och jag kan säga såhär: alla som bor på Malta och inte varit där borde verkligen gå dit. Den absolut bästa servicen, god mat, jättebra vinlista och trevlig atmosfär.

Det blev en tre-rätters middag och jag var verkligen helnöjd.

Rekommenderas varmt!

Posted in Malta, Restauranger/Cafeér | 3 kommentarer

3 svar till Restaurangtips, Malta: Peperoncino

 1. Monika Nordén skriver:

  Pröva deras Crepes Suzettes nästa gång. Jättegoda. Och på måndagkvällar är det jazz live!

 2. Sara skriver:

  Det ska vi absolut göra:)

 3. Jessica skriver:

  Hej Sara,
  Jag hittade din blogg nu när jag klickade runt lite på olikarestauranger i Malta då jag och min pojkvän åker dit i juli. Kul att läsa, vi kommer nämligen bo i St Julians, Du har har inga mer restaurangtips och kanske någon trevlig cocktailbar?

  // Jessica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv