web analytics

Tjejmiddag, bowling och Strawberry Mojitos

God morgon!

Idag blev det sovmorgon till halv tio. Jag kom hem efter 3 igår.

Igår hade vi som sagt tjejkväll, vilket alltid är lika kul! Vi började med att äta middag på Estilo som ligger i Paceville. Jag åt Swordfish med pommes, den var lite smaklös faktiskt..så rekommenderas inte haha. Middagen var i varje fall väldigt trevlig, vi var sammanlagt elva tjejer; jag, Marie, Lisa, Kaisa, Johanna, Malin, Manilla, Kej, Jenny, Emilié och Danielle.

Vid halv elva tiden gick vi vidare mot Bowlinghallen. Det var ju skitkul att bowla! Vi körde två lag mot varandra och det lag jag var i vann ;) Förlorarna skulle bjuda vinnarlaget på en drink så det bar av till Hugo’s efter det. Sen gick vi till en reggaebar i St Julians, Juuls, som enligt Kaisa skulle ha de bästa Strawberry Mojitos på hela Malta. Där la hon förväntningarna högt men med all rätt för de var faktiskt väldigt goda!

Efter drinken på Juuls droppade några av tjejerna av men jag, Malin, Lisa, Marie, Danielle och Kej fortsatte till Native. Cheers girls! Jag tackar för en jätterolig kväll!

Middag på Estilo. Emilié, Jenny, jag, Johanna, Kej, Malin, Marie, Manilla, Kaisa och Lisa.

Kaisa, Marie och Emilié. (Lite suddig tyvärr)

Bowling!

Danielle och Kaisa.

Manilla, Lisa och jag.

Kej och Johanna.

Tjejerna utanför Juuls med Strawberry Mojitos.

Kanske kommer fler bilder från kvällen en annan dag.

Nu ska jag snart göra mig i ordning för lunch och lite shopping i Sliema med Malin, Kaisa, Marie, Lisa och Johanna.

Have a nice day!

//S

Posted in Fest, Malta, Nöje, Restauranger/Cafeér, Tjejkvällar | 5 kommentarer

5 svar till Tjejmiddag, bowling och Strawberry Mojitos

 1. Liisa skriver:

  Tja! Tack för igår! :D Var riktigt skoj!
  Jag måste tyvärr skippa lunch/ Shopping idag. Vaknade med världens huvudvärk…vinets fel kanske ;)

 2. K skriver:

  Tack för igår :) alla är så underbara !! Jag vet inte om jag sa att ja skulle med men jag måste isf ha hittat på det (eller önsketänkande) för ja jobbar nämligen idag ;p Ha så mys iaf! Hälsa.

 3. Liisa skriver:

  Jaa den börjar släppa nu (som tur är) + att jag vaknar i en lägenhet från helvetet. Så nu står jag och ska ta tag i denna. Blä.

 4. Emilié skriver:

  Härliga pics!
  Här kommer ytterligare ett tack&bock för igår.
  Hade jättetrevligt & är så ledsen att jag inte mådde 100, men nästa gång ska jag vara i form :) Vi lär ses till helgen! Kram.

 5. Jenny skriver:

  Jag tackar jag med! Vilken härlig blogg du har Sara! Kanon med alla bilder (blev hurraglad för att du skrivit ut namn där också, ska plugga på nu ikväll ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv