web analytics

Böcker

Igår när vi skulle gå hem gick vi förbi The Café By Zen och inne i caféet så har de ett bord med lite böcker (många på svenska eftersom det är mycket svenskar här i Kamala) som man tydligen får ta med sig hem och läsa. Jag tog två och hoppas att de ska vara bra.

Jag gillar att läsa men det blir inte av så ofta. Egentligen handlar det bara om att ta sig tid att börja (i alla fall för mig) för får jag bara tag i en bra bok så blir jag ofta snabbt fast i den.

Champagneflickan av Caroline L Jensen (baserad på en sann historia) och Bedragen av Katarina Janouch.

Någon som läst den ena eller den andra av dessa böcker? Vad tyckte ni i så fall?

Tror jag ska läsa lite idag faktiskt.

//S

Posted in Betraktelser, Thailand, Vardag | 2 kommentarer

2 svar till Böcker

 1. Anders W skriver:

  Sara, du nämnde tidigare att du studerar? Hur går det att plugga på distans? Är det inga obligatoriska träffar alls?

 2. Sara skriver:

  Yes, just nu läser jag bara en liten kurs på 7,5 poäng och den är på kvartsfart så det är lite segt men det går bra. Inga obligatoriska träffar.

  I höstas läste jag heltid på distans och då var det inte heller några obligatoriska träffar. Dock var det ett prov som skulle göras på plats (i norra Sverige) och det kunde jag inte ta mig tid eller pengar till att göra så jag struntade i det (och gick då miste om 7,5 poäng). Det är därför jag nu läser 7,5 poäng, för att få klart min kandidat i ekonomi.

  Fråga gärna om det är något mer du vill veta! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv