web analytics

Boende på Koh Chang; Keeree elé

Idag vid 13-tiden checkade vi in på det nya hotellet Keeree elé. I vanliga fall kostar de rummet vi har 2200 bath/natt men eftersom vi ska stanna en månad fick vi ner priset till 1000bath/natt. Så vi har nu signat en månad på hotellet och betalat 30 000 bath för det. Då har vi fri WiFi och frukost som ingår. Vi bor numer i alla fall i början av White Sand beach (om man kommer söderifrån) och det känns jättebra! Nära till det mesta.


Ingången till hotellet.

Deluxe Seview rum.

Rummet från en annan vinkel och balkongen.

Utsikten från balkongen. Bilden gör inte riktigt verkligheten rätt, här på plats upplever man att det är ”mycket mer” havsutsikt än vad det ser ut på bilden.

Badrum.

Poolen. Bergen skymtar i bakgrunden.

Poolen. Bilden är tagen sen eftermiddag.

Nu vet ni hur vi kommer bo en månad fram över. Ska bli skönt att stanna på denna fina ö ett tag. Sedan får vi se om det bär av någon annanstans.

//S

Posted in Boende, Koh Chang, Thailand | 3 kommentarer

3 svar till Boende på Koh Chang; Keeree elé

 1. Oscar skriver:

  Vad hände med paradise camp?

  Trodde ni skulle hyra ett hus och sätta upp en riktigt arbetsplats :)

  Var nere på Malta för ca en vecka sedan. Såg bra ut, men har inte riktigt bestämt mig om jag skulle flytta dit eller ej. Finns ju billigare alternativ dock utanför EU.

  • Tore skriver:

   Oscar!
   PBC är på gång. Det drar igång första februari. Vi kommer ha en gemensam arbetsplats här på Koh Chang (en restaurang precis vid havet).

   Vi kommer dock bo lite utspritt så att alla kan få bo som de själva vill. :)

 2. [...] i Sverige. Då är också en Baht värd 0,23 kronor. Vi äter alltid mat på restaurang, bor på lyxhotell och köper oss en massage lite då och [...]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv