web analytics

Fördelar av att befinna sig i en annan tidzon

Thailand ligger 6 timmar före Sverige. När klockan är 12:00 och vi bryter för lunch är klockan 06:00 i Sverige och våra kunder har (i bästa fall) precis tryckt på snooze-knappen för första gången.

Innan vi åkte hit funderade vi på ifall det skulle bli problem av att vi inte hade samma tid som våra klienter. Efter två veckor kan vi dock konstatera att fördelarna överväger nackdelarna.

Du blir mer effektiv eftersom du inte blir störd av en massa brådskande mail på morgonen. Helt mailfria förmiddagar gör att du kan koncentrera dig 100% på att skapa.

Dina kunder får resultatet tidigare på dagen. När du är klar för dagen och skickar resultatet till kunden innebär det att han har det till lunch. Det ser betydligt bättre ut än att han har det när han själv ska gå hem.

Det finns alltså fler fördelar av att befinna sig i Thailand än god mat, sol, värme och låga levnadskostnader. :-)

//Tore

Posted in Betraktelser, Thailand | 4 kommentarer

4 svar till Fördelar av att befinna sig i en annan tidzon

 1. Johan Rhodin skriver:

  Snygg bild från W|A :)

 2. Johan Rhodin skriver:

  Bra att du använder den! I framtiden blir det nog mer sökmotorer.. http://blog.stephenwolfram.com/2011/01/jeopardy-ibm-and-wolframalpha/

 3. [...] Jag har upptäckt fördelarna med att vara i en annan tidzon än Sverige. [...]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv